השפעות של מחיקת חוב.

  • מחיקת חוב שלא נפרע מה זאת אומרת?
    סטנלי | 30/01/2020 13:56

    נסגר חשבון בנקאי כתוצאה ממחיקת חוב שלא נפרע.

    מה זה אומר? מה הן השכלות לכך? במשך כל הזמן הזה לא הייתי בארץ, כעט אני חושש לחזור, שלא יתנו לי לצאת מן הערץ?

    איפה ניתן לברר את זה?

    • השפעות של מחיקת חוב.
      עו"ד אסף מירוז | 31/01/2020 13:47

      שלום שטנלי

      ככלל, מחיקת חוב גורמת לכך, שלפחות בתקופה של מספר שנים לאחר מכן, הבנק שמחק לך חוב לא ירצה לנהל לך חשבון.

      זו לא עילה לעיכוב יציאה מן הארץ. אבל ניתן לברר באמצעות מרכז המידע של משרד הפנים אם קיים צו כזה (אולי גם בשל תיק אחר).

      מקווה שעלה בידי לסייע.

      בברכה,

      אסף מירוז, עו"ד
      מנהל פורום דיני בנקאות

      מרכז עזריאלי, המגדל המשולש, ק"28, דרך מנחם בגין 132/3 תל אביב
      טלפון: 03-7266966 ; טלפון נייד: 052-6289900 ; מייל: amerozlaw@gmail.com