האם מותר למעסיק לבטל קידום בגלל טעות בעבודה?

  • ביטול קידום
    עלמה | 28/01/2020 21:07

    ערב טוב,

    לפני כחודש הוצע לי קידום במקום העבודה, אותו אני עושה מבלי שחתמתי על חוזה וכי טרם נמצא מישהו שיחליף אותי בתפקיד הנוכחי (כלומר - אני עושה שני תפקידים במקביל) ועל סמך הבטחה מהמנהל הישיר שלי שיפצה אותי על אקסטרה עבודה בחודש הנוכחי, היות והוא רואה שאני משקיעה ומראה נכונות.

    בימים האחרונים חליתי בשפעת, חום גבוה וכל המשתמע.. ובכל זאת שלחתי לו הודעה שאעבוד מהבית.

    המנהל שלי שלח הודעה בענייני עבודה, כשעניתי לו – רשם לי איך לא שמתי לב לאותו עניין?

    עניתי וצירפתי לו את ההודעה המקורית ששלחתי לו כשבוע לפני וציינתי שלהבא יתייחס להודעות.

    המנהל שלי התרגז וענה לי בהודעה שהוא מבטל כל קידום שלי.

    מה זה אומר? הוא יכול לעשות דבר כזה?

    אני לא מבינה איך ומה אני צריכה לעשות אחרי דבר כזה?

    כרגע אני חולה בבית, כשאחזור לעבודה להתנהג כרגיל????

    ממשיכה לעבוד קשה ולתת אקסטרא שעות ?

    אני ממש לא מבינה מה עליי לעשות עכשיו.

    • האם מותר למעסיק לבטל קידום בגלל טעות בעבודה?
      עו"ד אחוה פודים | 03/02/2020 11:08

      שלום רב,

      שתחזרי לעבודה, עליך לשוחח עם המנהל ולברר מה את אמורה לעשות.

      אין פה עניין משפטי.

      בהצלחה!

      בברכה,

      אחוה פודים, עו"ד
      מנהלת פורום דיני עבודה

      סניף ירושלים: יפו 33, בית יואל, קומה 1
      סניף באר שבע: בן צבי 10, מגדל הרכבת, קומה 5
      טל: 02-6254646 ; מייל: achva.law@gmail.com