תאונה בין קורקינט חשמלי ואופנוע

  • תאונה בין קורקינט חשמלי לאופנוע
    ליאור | 26/01/2020 23:46

    שלום רב, בתאונה שבה רוכב קורקינט חשמלי התנגש באופנוע בצומת מרומזר, רוכבת האופנוע פונתה לבית החולים עם כאבים ברגל, לא ידוע איך נפצעה ומה מידת פציעתה. טענתי כרוכב קורקינט שעברתי באור ירוק ולא ראיתי אותו מתחלף מהר לאדום כבר במעבר חצייה. האם יש חשש שתוכל אותה רוכבת האופנוע לתבוע אותי אישית על סכום גדול? אני נחשב להולך רגל?

    • תאונה בין קורקינט חשמלי ואופנוע
      יעקבי | 30/01/2020 12:34

      שלום ליאור,

      קורקינט חשמלי לא מוגדר ככלי רכב אלא התקן דו-גלגלי.

      היות שנע בכביש כוח מנוע חשמלי הרי נהגו מחוייב לציית לחוקי הדרך.

      לגבי מידת האשמה בתאונה?

      אתה מציג את גרסתך. מה גרסת הצד שמנגד?

      האם קיימת מצלמת צומת או כל מצלמה אחרת?

      האם יש עדות אחרת נוספת?

      האם התאונה דווחה למשטרה?

      האם הגיע בוחן לזירה?

      האם נגבתה ממך עדות?

      מדובר בתאונה עם נפגעת. מי שהוא אחראי לכך, לא כן?

      כדאי להיוועץ בעו"ד.