יש להפנות השאלה לפורום דיני עבודה

  • החזרת רישיון נשק אירגוני לחברה
    נבו כהן | 25/01/2020 20:28

    היי אני לא בטוח אם זה מתאים לפורום הזה אבל אשאל בכל זאת.
    לפני כחצי שנה התחלתי לעבוד בחברה של אבטחת טיולים וכשהוציאו אותי לקורס הם דרשו שאשלם 450 ש"ח כחלק מההוצאות על הקורס ושרק אחרי החצי שנה של ההתחייבות הכסף יחזור אליי.
    לפני כמה ימים סיימתי את ההעסקה שלי בחברה ואני רוצה להחזיר להם את כל הציוד שלהם אך המנהל שלי פתאום דורש ממני שאחזיר גם את התעודות שלי של הנשק אירגוני שזה התעודה הירוקה והתעודה החומה (הספח).
    אז השאלות שלי הם:
    1. האם מותר לחברה לגבות ממני את ה450 שקלים האלו למרות שהם אלה שהוציאו אותי לקורס מטעמם?
    2.האם אני באמת צריך להחזיר להם את כל התעודות שלי?

    • יש להפנות השאלה לפורום דיני עבודה
      עו"ד אמיר מורשתי | 28/01/2020 17:14

      בברכה,

      אמיר מורשתי, עו"ד
      מנהל פורום פלילי