משיכת כסף מחשבון בנק של הורה ללא ייפוי כוח.

  • הוצאת כספים
    לילי | 25/01/2020 07:27

    שלום לכם

    האם ניתן להוציא כספים משבונו של אבא שלי גם ללא נוכחותו בבנק ? אבא שלי הוא אדם על כסא גלגלים שלא יוצא מהבית ואני לא רשומה יפוי כח

    • משיכת כסף מחשבון בנק של הורה ללא ייפוי כוח.
      עו"ד אסף מירוז | 28/01/2020 19:08

      לילי שלום

      ככלל, ללא ייפוי כוח מפורש, אי אפשר למשוך כסף מחשבון של אדם אחר, גם אם זה אביך.

      ייתכן שכדאי לאביך לשקול ערכיכת ייפוי כוח מתמשך, שייתכן שיסיע לו בעתיד.

      מקווה שעלה בידי לסייע.

      בברכה,

      אסף מירוז, עו"ד
      מנהל פורום דיני בנקאות

      מרכז עזריאלי, המגדל המשולש, ק"28, דרך מנחם בגין 132/3 תל אביב
      טלפון: 03-7266966 ; טלפון נייד: 052-6289900 ; מייל: amerozlaw@gmail.com