אפשרות להתחרט לגבי הסכם שנחתם

  • שאלה דחופה
    נעמי | 23/01/2020 17:49

    אם חתמתי על הסדר חוב בטעות אני פשוט לא ראיתי על מה חתמתי... יום למחרת זה כבר יופיע במחשב אני בבנק לאומי?

    • אפשרות להתחרט לגבי הסכם שנחתם
      עו"ד אסף מירוז | 28/01/2020 19:00

      נעמי שלום

      אינני יודע מתי מתעדכן המחשב של בנק לאומי. בכל אופן, הסכם מחייב את הצדדים מרגע חתימתו.

      לעתים קיימת אפשרות לבטל הסכם בשל טעות. כמו כן, בהסכם עם בנק, על הבנק להסביר לך את עיקרי ההסכם.

      על מנת לבחון אם המקרה מתאים לביטול ואם זה הפאשרות הנכונה, מומלץ שתפני להתייעצות עם עו"ד שעוסק בדיני בנקאות.

      אני מקווה שעלה בידי לסייע לך.

      בברכה,

      אסף מירוז, עו"ד
      מנהל פורום דיני בנקאות

      מרכז עזריאלי, המגדל המשולש, ק"28, דרך מנחם בגין 132/3 תל אביב
      טלפון: 03-7266966 ; טלפון נייד: 052-6289900 ; מייל: amerozlaw@gmail.com