הגעה לדיון פשר

  • סיבות לסוף פש"ר
    גידי | 22/01/2020 00:29

               אני נמצא כרגע בפש"ר עובד ומתפרנס מקצבת  נכות (3000 ש') ומשלם 100 ש' חודש לקופת הכנ"ר והחוב שלי הוא 64000 ש' אני עומד בתשלומים החודשיים ומגיש דוחו"ת בזמן  ועוד מעט יש לי דיון בבימ"ש  ורוצה  לדעת  :

                1    האם זה חובה להגיע לדיון  ? מה יקרה אם אני לא

                יגיע אליו מסיבות אישיות  ?

                  2  מה הסיכויים שלי לקבל הפטר חלוט/מותנה בנסיבות

            הנ"ל ובהתחשב בעובדה שהחובות נוצרו על רקע נפשי ושיש לי מסמכים שמוכיחים את זה  ?

    • הגעה לדיון פשר
      עו"ד עומר נירהוד | 23/01/2020 17:48

      חובה עליך להגיע אחרת ניתן לבטל את ההליך. ישנו סיכוי לקבלת הפטר לאלתר. די בטוח שתקבל לפחות תכנית תשלומים נאותה

      בברכה,

      עומר נירהוד, עו"ד
      מנהל פורום פשיטת רגל

      רחוב הערבה 3, איירפורט סיטי
      טל': 03-3036301 ; מייל: omer@nirhod-law.co.il