חופשה בתשלום ביום שישי לעובד 6 ימים

  • חופשה בתשלום ביום שישי
    שמעון | 23/01/2020 16:54

    שלום,אני עובד כמאבטח.המקום שבו אני עובד,פועל 7 ימים בשבוע ואני אישית עובד שישה ימים בשבוע.ביקשתי מהמעביד יום חופשה ביום שישי הבא (31,01,2020) והמעביד אמר לי שאני יכול לצאת לחופש,אך יום זה לא ישולם לי כחופשה בתשלום אלא כיום חופשה ללא תשלום,כי ביום שישי אין אפשרות לקחת יום חופשה בתשלום.יש לציין שאני עובד שישה ימים בשבוע כשהיום החופשי שלי הוא יום שבת.בימי שישי אני עובד באופן קבוע.ידוע לי שאלו שעובדים חמישה ימים בשבוע (א-ה) לא יכולים לבקש חופשה בימי שישי.האם גם במקרה שלי אין אפשרות ליום חופשה בתשלום ביום שישי?

    • חופשה בתשלום ביום שישי לעובד 6 ימים
      עו"ד לילך אקרמן | 27/01/2020 12:43

      שלום רב

      ככל ויום שישי הנו יום עבודה שלך בשוטף אז בוודאי שאתה זכאי ליום חופשה ביום זה כנגד תשלום ככל יום חופשה

      בברכה,

      לילך אקרמן, עו"ד

      מנהלת פורום דיני עבודה

      העמק 52, כפר יונה
      טל': 8833030 -077; מייל: lilachakerman@netvision.net.il