אי תשלומי ביטוח

  • תאונת עבודה
    כיסוי ריסק | 19/01/2020 19:39

    אני נמצא בתאונת עבודה,כחצי שנה מהאירוע בעבודה,חברת הביטוח של המעסיק שלחה לי הודעה מקרן הפנסיה שלא ניתן להמשיך הסדר ריסק זמני בקרן הסיבה: עמית אינו זכאי לריסק זמני עקב כך שיש 5 חודשי ערך של הפקדות החל מ03-07.2019 ,לאחר בירור הנושא מול המעסיק הקודם התברר לי שההפקדות לא שויכו נכון,מחודש,יש לציין כי יש רצף עבודה חצי שנה לפני התאונה,כרגע כל חברה מעבירה את האחריות אחד כלפי השני,ואין לי מושג מי אשם,בסופו של דבר אני זה שנפגע,במידה והתקלה לא תוסדר לפני סיום החודש,אאבד את כל זכויותיי,מה עליי לעשות בנידון ?אודה לתשובתכם המהירה

    בעקבות כך זכאי רק ל5 חודשי ארכת הביטוח שכבר חלפו.

    • אי תשלומי ביטוח
      עו"ד עדי אורן-פריאנטי | 21/01/2020 17:21

      במקרה שכזה - באופן דחוף לפנות בתביעה לביה"ד.

      השלכת האחריות- מהמעסיק לחברת הביטוח אינה מעניינך. המעסיק היה צריך להעביר את הכספים לפי דו"ח פיזור וחברת הביטוח נדרשה לפזר את הכספים בהתאם להצעה עליה אתה חתום. במידה וניזוקת - אני מציעה לך לפנות ליועץ פנסיוני ובהתאם ובאם נדרש לבית הדין.

      בברכה,

      עדי אורן פריאנטי, עו"ד
      מנהלת פורום דיני עבודה

      שדרות ירושלים 18, אשדוד.
      טל': 08-8671200; מייל: lawadio@gmail.com