רישום דירה על שם קונה

  • רישום דירה בטאבו
    זאב אלמליח | 19/01/2020 19:06

    היי רכשתי דירה לפני כ25 שנה ולפני שלוש שנים מכרתי את הבית היום עורך דין מתקשר אליי ואומר לי שאני צריך לשלם 2000 שח על מנת שהדירה שמכרתי תהיי רשומה על שם הקונה האים זה אפשרי לאחר שלוש שנים לדרוש את זה והאים הסכום לא גבוהה נאמר לי שהעלות עד 300 שקל ברשם הטאבו מה עליי לעשות לשלם או לא?

    • רישום דירה על שם קונה
      לילך עתני, עו"ד ונוטריון | 22/01/2020 15:13

      שלום זאב,

      עליך לברר מה מהות התשלום והאם תשלו זה חל עליך על פי חוזה המכר.

      כדאי לשאול את עורך הדין שייצג אותך במכירה.

      בברכה,

      לילך עתני, עו"ד
      מנהלת פורום נדלן ודיני מקרקעין

      בית אמריקה, שדרות שאול המלך 35, תל אביב
      טל': 03-6091011; מייל: lothnay@gmail.com