החברת סלולר דורשת ממני סכום עתק על שיחות מחו"ל

  • חיוב בלתי הוגן של חברת סלולר על חיוג בחו"ל
    יהודה | 19/01/2020 10:55

    שלום

    נסעתי לחו"ל עם טלפון סלולרי ,והגדרתי בו שאם אני לא עונה לשיחה הרי שהיא תופנה למספר ישראלי בארץ. חברת הסלולר צלצלה אלי לחו"ל ואמרה לי שהם רואים שאני בחו"ל ,והאם אני מעוניין לעשות חבילת חו"ל. אמרתי להם שלא ,כי לא היה בדעתי לא לחייג ולא לקבל שיחה בחו"ל .עם חזרתי ארצה קבלתי מחברת הסלולר שלי חיוב ע"ס 11000 ש"ח ,היות ו200 דקות היו לי הפניית שיחות ,וזה כאילו שהפניתי שיחות מחו"ל לארץ ,לכן אני צריך לשלם על כל דקה 50 ש"ח.

    לדעתי הדברים נראים לי ממש הזויים .כי הרי לא הייתה פה שום שיחת חו"ל השיחה הופנתה ממספר ישראלי לישראלי ומה הקשר לכך שהמכשיר היה בחו"ל.

    כתבתי למשרד התקשורת ,והם ענו לי תשובה מוזרה ומקוממת וסיכום דבריהם היה שהם לא מתערבים בעניין.

    לפני כשבועיים קיבלתי טלפון מעו"ד של החברה שאם אני לא משלם את הכסף זה עובר להוצאה לפועל.

    ושאלתי מה אפשר לעשות? זה נשמע ממש מקומם שחברת סלולר מכובדת ככה מתלבשת על אדם ללא כל הצדקה .

    • החברת סלולר דורשת ממני סכום עתק על שיחות מחו"ל
      ליאור חאיק, עו"ד | 20/01/2020 17:54

      האם בידך ראיות או הקלטות שיחה?

      על פניו נשמע שלא רכשת חבילת חול למרות שהוצע לך ולכן החיוב היה בדין.

      עניין התעריף הגבוה אינו רלבנטי.

      ככול ואתה טוען שהוסכם אחרת מול הנציגים עליך להוכיח את טענתך באמצעות שיחות מוקלטות.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com