חוזה מול קטינים

  • מסיבת נוער
    חתימת קטין על חוזה | 12/01/2020 21:29

    אנחנו חבורת נערים בני 17 לאף אחד עוד לא מלאו 18 ואנחנו תכננו לארגן את הנשף לבית הספר שלנו. אחד מאיתנו כבר לא מארגן את הנשף ולכן הוא רוצה שימחקו אותו מהחוזה אבל בעל החוזה לא מסכים. האם יש משהו לעשות בנידון? הוא אומר שיש לו תואר במשפטים ואנחנו לא מודעים לחוק יש פה עבירה כלשהי שהוא עשה?

    • חוזה מול קטינים
      ליאור חאיק, עו"ד | 16/01/2020 11:40

      במקרה שתיארתם אין ביצוע כל עבירה. מדובר בעניין אזרחי.

      עולה כאן שאלה אחרת, האם ביכולתם בתור קטינים להתחייב בחוזה משפטי מחייב ללא הסכמת ההורים שהם האפוטרופוסים שלכם. בעיקרון אין לחוזה כזה תוקף ללא הסכמת ואישור ההורה.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com