האם ביטול חוזה כתוצאה מויכוח מהווה לשון הרע?

  • לשון הרע
    הדס | 08/01/2020 12:48

    שלום,
    יש לי מנוי בחדר כושר, במהלך ויכוח עם פקידת הקבלה אשר יש בנינו גם הכרות אישית, היא החלה להתלהם ולקלל אותי.
    אינני מרגישה בנוח יותר להגיע לשם.
    דיברתי עם האחראי וביקשתי לבטל את המנוי בעקבות זה.
    אותה פקידה מאיימת עליי בתביעה כנגדי.
    האם יש לי ממה לחשוש?

    • האם ביטול חוזה כתוצאה מויכוח מהווה לשון הרע?
      עו"ד אורי שורר | 08/01/2020 13:15

      הדס שלום,

      צר לי על הסיטואציה אליה נקלעת.

      מפנייתך לא ניתן להבין מה עילת התביעה של הפקידה כנגדך - האם תוכן הויכוח שהיה או בקשתך לביטולי המינוי בעקבות הויכוח.

      אם תוכן הויכוח הוא הבסיס לתביעה כי אז אינני יכול לעזור בהיעדר מידע נוסף על הדברים שהוחלפו ביניכן.

      אם בקשתך לביטול הינה הבסיס לתביעה יש לברר מה נאמר על ידך לאחראי בקשר אליה ומי שמע את השיחה.

      בברכה,

      אורי שורר, עו"ד
      מנהל פורום לשון הרע

      יחזקאל קויפמן 2, תל אביב
      טלפון:03-6005555 ; מייל: ori@gkl.co.il

      • תגובה
        הדס | 08/01/2020 13:34

        תודה על התשובה המהירה.
        השיחה הייתה באופן פרטי ביני לבין האחראי.
        רק סיפרתי לו את העובדות שקרו ושבעקבות זה מעדיפה לבטל את המנוי שלי שם ולעבור למקום אחר.
        היא טוענת שזה עלול לפגוע בה במקום עבודתה שבחרתי לדבר עם האחראי עליה.

        • מענה
          עו"ד אורי שורר | 08/01/2020 13:38

          זכותך לדבר עם האחראי על מה שאירע, אני לא יודע אם מבחינת החוזה שלך עם מכון הכושר את יכולה לבטל את המנוי אבל זה לא קשור. בנסיבות שתיארת אני לא חושב שיש לך ממה לחשוש.

          בברכה,

          אורי שורר, עו"ד
          מנהל פורום לשון הרע

          יחזקאל קויפמן 2, תל אביב
          טלפון:03-6005555 ; מייל: ori@gkl.co.il