תביעה נגד רשות מקומית

  • באיזה בית משפט מגישים תביעה נגד עירייה
    רון | 23/12/2019 15:07

    שלום רב,

    ברצוני להגיש תביעה כנגד עיריית חיפה גל ביטול לא מוצדק של הנחה בארנונה.
    סכום התביעה כ-5,000 ש"ח וכמו כן ברצוני לבקש סכום נכבד כהוצאות בגין ביטול הזמן שנגרם לי ועוגמת הנפש.
    ברצוני לשאול באיזה בית משפט יש להגיש את התביעה ?

    תודה

    • תביעה נגד רשות מקומית
      עו"ד טליה שנברגר | 20/01/2020 17:09

      רון שלום רב.

      הסמכות לברר את תביעתך בשים לב לגובה התביעה תהיה בית משפט לתביעות קטנות בחיפה או בית משפט השלום בחיפה. יכול להיות שאם תגיש את תביעתך לבית המשפט לתביעות קטנות השופט יחליט להעביר אותה לבית משפט השלום ושם התיק יתנהל.

      בהצלחה.

      בברכה,

      טליה שנברגר, עו"ד
      מנהלת פורום בתי משפט

      העצמאות 40, יהוד
      טל': 03-5363408; מייל: talya@sba-law.co.il