העתקת פרסומות

  • העתקת פרסומת מהיוטיוב לעסק קטן
    ג׳ייג׳יי אוקוצ׳ה | 22/12/2019 12:23

    האם זה חוקי להעתיק פרסומות וידאו מיוטיוב ? ברמת השוטים , קומפוזיציה , תנועת מצלמה וכו׳...

    תודה לעונים.

    • העתקת פרסומות
      עו"ד אפי אהרונוב | 22/12/2019 14:55

      שלום רב,

      הכלל הוא שהעתקה של יצירה אסורה. בכל מקרה ספציפי וכן ביחס לכל רכיב בתוכן - יש לערוך בירור פרטני ולא ניתן לעשות זאת במסגרת הפורום, המיועד לעיסוק בשאלות עקרוניות ולא ניתן לספק במסגרתו יעוץ משפטי פרטני (אפילו לא לשחקני נבחרת הכדורגל של ניגריה של שנות ה-90, החביבה עלי במיוחד).

      בברכה,

      אפי אהרונוב, עו"ד
      מנהל פורום זכויות יוצרים

      בצלאל 1, בית יעקב, רמת גן
      טל':03-5057171; מייל: info@ea-law.co.il