ילד לא חגור

  • חגורת בטיחות לילד
    ללי | 17/12/2019 01:31

    היום החזרתי את הילדים מהגן שלש ילדים במספר ישבו במושב האחורי כשלפתע עצרה אותי נידת וכשירדה לראות מאחורי החלון (יש לי הגנה נגד שמש דבר שלא צוין בדו"ח)שלי ראה כי אחד הילדים אינו חגור אף שישב על בוסתר כיוון שהוא בן 5 וחצי הדו"ח הוא 750 ש"ח ו8 נקודות

    בתגובה אמרתי לה שאני חגרתי רק בדרך כנראה הוא פתח את החגורה

    [סתם דבר מענין - בתגובה היא שאלה את הילד והוא אמר כי לא חגרתי אותו כלל (זה לא נכתב בדו"ח אלא סתם חוצפה על חקירת הילד) -השאלה אם יש מה עשות]

    עד כאן הפרטים כפי שהיו

    שאלתי א. האם יש מקום לתענתי שהוא פתח את החגורה שהרי שנים האחרים כן היו חגורים שלא מסתבר שחגרתי שנים ואחד לא

    וב. האם יכול לטעון שכיון שהשוטרת עצרה אותי ממש ליד מקום ביתי בו אני חונה תמיד, כיון שעצרתי  הילד הבין שיורדים ולכן הוא הוריד את החגורה ובזמן הנסיעה היה חגור

     סתם יש דברים לא ברורים בכתיבת הדו"ח וכך נכתב 'בתאריך והשעה הנ"ל במשמרת צהריים בניידת כחול לבן וכו' ברחוב וכו' הגיח רכב הנ"ל ובו הנהג הנ"ל הבחנתי כי במושב האחורי של הרכב ישנו ילד שעומד מאחורי כסא הנוסע עצרתי את הנהג בצד הדרך יש לציין כי נשמר קשר עיין רציף עד לעצירתו המלאה לשאלתי למה הילד אינו חגור ענה כי חגרתי והוא פתח בזמן נהיגה בבדיקת מסוף העלה כי הילד בן 5 העונה לשם וכו' יש לציין כי הילד ישב בבוסטר אך אינו היה חגור בחגורת בטיחות יש לציין כי היו עוד שני ילדים חגורים מזג האוויר נוח ראות טובה וכו' ' עד כאן לשון הפירוט

    נראה לי מוזר שלא מפורט שיש לי מגן שמש ואין שמשה ברורה והיתה צריכה לרדת כדי לראות שהילד אינו חגור

    וכן שלא פירטה מאיזה שמשה ראתה כפי שנהוג

    וכן יש סתירה בדבריה שבתחילה כותבת שהילד עמד ואח"כ כתבה יש לצין כי הילד ישב בבוסטר אך לא היה חגור.

    שווה ללכת לבית משפט??.

    • ילד לא חגור
      יעקבי | 18/12/2019 08:50

      שלום ללי,

      השוטרת הבחינה בילד עומד בזמן נסיעה וזו הסיבה שעצרה אותך.

      אני מניח שהילד ישב בבוסטר בזמן שהשוטרת ניגשה לרכבך כי הורית לו לשבת מיד.

      הצגת שאלה פשוטה לילד לא מהווה חקירה.

      אני מאמין שחגרת את הילדים ובאחריותך להבחין בילד שהשתחרר ועמד ברכב.

      האם השוטרת היתה לבדה או שהיה שותף? ואם כן, האם רשום כעד?