עצירה בתחום תחנת אוטובוס

  • דוח חניה בגין העמדת/ חניית רכב
    נחמה | 16/12/2019 09:20

    שלום רב,

    קיבלתי דוח חניה בגין "העמדת/חניית רכב בתחום תחנת האוטובוסים המוגדרת על ידי סימון פני הכביש ובאין סימום בתוך 20 מ' לפני תמרור תחנת האוטובוסים" ועשרים מטרים אחריו בשני צידי הרחוב."

    עכשיו מדובר במצב בו אספתי את בעלי מתחנת רכבת ההגנה, לא יצאתי מהרכב ושהיתי במקום פחות מדקה, לא עמדתי בתחנת אוטובוס עצמה ולמיטב זכרוני מצאתי את המקום המיטבי בו אין הפרעה לשום רכב בין אם הוא ציבורי או לא.

    באזור עצמו ישנה בעיה של העמדת רכבים כי ישנו מפרץ לא גדול ובשאר המקומות האחרים הדבר ייצור הפרעה לתנועה.

    1. האם עצם העובדה שהייתי ברכב איננה פוגמת בטענת העמדה/חנייה?

    2. האם יש לי בסיס לערער על הדוח?

    3. למיטב זכרוני עיריית תא מאפשרת ביטול של 2 דוחות בשנה, האם כך הדבר? ואם כן כיצד לפעול?

    בכבוד רב,

    נחמה

    • עצירה בתחום תחנת אוטובוס
      יעקבי | 17/12/2019 21:33

      שלום נחמה,

      1. תקנת תעבורה 73 (א)(12) אוסרת במפורש כל עצירה, עמידה ו/או חניה בתחום תחנת אוטובוס.

      מכאן שאין משמעות אם היית ברכב אם לאו.

      2. לא.

      3. פניה למנהל מחלקת פיקוח על החניות.