אי תשלום שכר

  • אי-תשלום שכר.
    מישהי | 12/12/2019 20:49

    עבדתי במקום מסוים שלושה שבועות, ובשל סיבות כאלה ואחרות החלטתי שלא מתאים לי להמשיך לעבוד אצלם בשל יחס משפיל, מצלמות שמצלמות אותי בלייב, אין הפסקות וכו'.

    באותו יום בו החלטתי לא להמשיך לעבוד שם, שלחתי הודעה למעסיקה שאני לא אגיע לעבודה יותר כי החלטתי לעזוב. הודעתי לה בהודעה ולא פנים מול פנים כי היא לא נמצאה ברגע בו החלטתי לעזוב.

    השבוע קיבלתי שכר, ושמתי לב שהופחתו לי שבע שעות. שאלתי לפשר הדבר, והמעסיקה אמרה כי הפחיתה לי שכר כי לא הודעתי לה מראש. למיטב ידיעתי יש להודיע מראש יום על כל חודש עבודה ואני לא עבדתי אפילו חודש! ולא שנעלמתי בלי לומר מילה, אלא שלחתי לה הודעה שאני מתפטרת.

    היא לא שילמה לי על שבע שעות וזה עוד בלי לדבר על כך שלא קיבלתי תשלום על שעות נוספות בהן עבדתי. מה עושים? כדאי לפנות לבית הדין לעבודה?

    • אי תשלום שכר
      עו"ד לילך אקרמן | 15/12/2019 12:16

      שלום רב

      יש לבחון כמה זמן עבדת במקום . ככל ועבדת כמעט חודש אז אכן הגישה היא לתת יום עבודה מכל מקום ככל ועבדת מספר פעמים בודדות על פניו אכן אין מקום לניכוי זה ויש לבחון זאת. לא הייתי פונה רק על זה אך ככל וישנם נושאים נוספים כפי שציינת יש מקום לדרוש את זכויותיך.

      בברכה,

      לילך אקרמן, עו"ד

      מנהלת פורום דיני עבודה

      העמק 52, כפר יונה
      טל': 8833030 -077; מייל: lilachakerman@netvision.net.il