דו"חות מרובים על אותה עבירה

  • דו"חות מרובים על אותה עבירה
    אורי דהן | 10/12/2019 13:07

    שלום,

    קיבלתי דוחות מרובים בדואר רשום (3) על אותה עבירה (שלא ידעתי שהיא עבירה).

    העבירה היא: עקיפה בנתיב פניה ימינה וכניסה לנתיב הממשיך ישר על מנת לעקוף עומס תנועה.

    סכום כל דו"ח: 500₪ ללא נקודות. סמל עבירה: 7258.
    שאלתי היא:

    1. האם יש אפשרות לבטל חלק מהדו"חות?

    2. האם אפשר להמירן באזהרה?

    שהרי אם הייתי מקבל את הדוח הראשון על המקום בהתחלה והייתי מבין שזו עברה, הייתי מפסיק מיד.

    לא הגיוני שאקבל מספר דוחות בדואר (שזמן המשלוח שלהם ארוך) ולא אדע שאני מבצע עבירה ואוכל להגיב לזה (אני עלול לקבל עוד דוחות כאלה).

    אין לי עבירות קודמות בכלל (לפי מה שאני יודע).

    תודה רבה.