חבלה מזכוכית חנות שאיננה מסומנת כנדרש

  • חבלה באף מזכוכית של חנות
    עדן | 03/12/2019 18:55

    שלום, רציתי להתייעץ.

    נכנסתי בחנות שכולה זכוכית... גם הדלת וגם הקירות שלה. לא שמתי לב שזה זכוכית, חשבתי שזה פתוח, והרבה גם מתבלבלים ולא יודעים שזה אטום.

    כתוצאה מזה נחבלתי באף ועליתי למיון. קראתי שיש חוק לתלות שלטי אזהרה שזה זכוכית או לשים מדבקות או כל דבר אחר שמזהיר. על החנות אין כלום כזה.

    ירד לי המון המון דם מהאף, נהיה לי חתך מחוץ לאף, חתך מבפנים האף, שטפי דם, סחרחורות, שבר באף הנראה בצילום.

    יש אפשרות לתביעה ?

    • חבלה מזכוכית חנות שאיננה מסומנת כנדרש
      עו"ד גיל קראוס | 05/12/2019 15:25

      צהריים טובים,

      אכן יש מצבים שאפשר לתבוע בגין זכוכית שלא סומנה כראוי ובעקבות זאת אירעה פגיעה גופנית. יחד עם זאת כל מקרה הוא לגופו, יש לבחון את המקום עצמו והאם אכן קיימת רשלנות מצד החנות.

      במידה ואכן היה צורך לסמן את הזכוכית, ניתן להגיש תביעה בגין הנזקים שנגרמו.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il