שליחת חוזה לעיון עו"ד

  • חוזה עם עו"ד
    לידור | 02/12/2019 17:13

    שלום,
    לאחר שהייתי בפגישה במשרד עו"ד לייעוץ לתביעת נכות כללית/פנסיה בקשתי מהם לשלוח לי חוזה לעיון כדי להתייעץ עם עו"ד מטעמי. בתגובה הם ציינו כי הם לא מוציאים חוזה לדוג' וכי החתימה נעשית רק במשרדם, כמו כן הם ציינו כי כל משרד שמכבד את עצמו נוהג כך. האם אכן כך נהוג והתנהלותם לגיטימית?

    • שליחת חוזה לעיון עו"ד
      עו"ד עינב יונסוף וייס | 09/12/2019 15:07

      לידור שלום,

      לא שמעתי על כך כי ישנה מניעה לשלוח לחוזה לעיונו של הצד השני.

      לגבי החתימה- הגיוני.

      הייתי בודקת במשרד נוסף

      בברכה,

      עינב יונסוף וייס, עו"ד
      מנהלת פורום עורכי דין

      יחזקאל שטרייכמן 2, תל אביב
      נייד: 054-4250168; מייל: ejweiss.law@gmail.com