מצטרפת לשאלה, במידה והילד נפל בעת שהותו בבית הספר

  • תביעת בית ספר
    נטי | 28/11/2019 16:53

    שבוע שעבר בני החליק בבית ספר, שבר את היד ועבר ניתוח.
    האם אני יכולה לתבוע את בית הספר או את חברת הביטוח?
    איך אני עושה זאת? מבקשת מבית הספר את פרטי הביטוח ופונה לביטוח בכתב?

    • מצטרפת לשאלה, במידה והילד נפל בעת שהותו בבית הספר
      אתי | 02/12/2019 07:27

      רוצה גם לברר במידה והילדה נפלה ושברה יד במהלך שהותה בבית הספר, מה האפשרות לקבל פיצוי מאת הביטוח.

      • פציעת ילד בבית ספר
        עו"ד גיל קראוס | 03/12/2019 16:08

        צהריים טובים,

        ראשית, ניתן לתבוע את ביטוח תלמידים שחל על כל תלמיד בישראל 24/7, גם אם התאונה אירעה מחוץ לבית הספר. צריך לבקש מבית הספר טופס תביעה ולהגיש לחברת הביטוח. הבעיה היא שהתגמולים מכוח פוליסה זו, הם רק בגין היעדרות ממושכת של למעלה מ - 21 ימים רצופים מבית הספר ובגין נכות. אם אף אחד מדברים אלו לא מתקיים, אז לא ניתן יהיה לקבל דבר.

        מעבר לכך, יש לבחון מדוע אירעה התאונה וככל והיא אירעה בשל רשלנות גורם כלשהו, בית הספר, חברת ניקיון וכיוצ"ב, אז ללא קשר ניתן להגיש תביעה נזיקית נגד אותו גורם.

        בכבוד רב,

        גיל קראוס, עו"ד
        מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

        שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
        טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il