הפסקת התמחות

  • עצירת התמחות
    מיכאל | 24/11/2019 09:43

    התחלתי התמחות והחלטתי אחרי כמה חודשים שאני לא מעוניין להיות עורך דין. אשמח לדעת מה התהליך מהרגע שאני מודיע על עזיבה של ההתמחות, האם צריך לתת הודעה מוקדמת? למי כדי להודיע קודם ללשכה או למעסיק? תודה מראש.

    • הפסקת התמחות

      בס"ד

      שלום

      ראה סעיף 15 (ב) לכללי לשכת עורכי-הדין (רישום מתמחים ופיקוח על התמחות), תשכ"ב-1962

      הפסקת התמחות אצל מאמן כללים תשל"א-1970

      15 (ב) מתמחה הרוצה להפסיק התמחותו אצל מאמנו יודיע על כך ללשכה ולמאמן לפחות 30 יום מראש זולת אם קיבל היתר מהלשכה להפסיק את התמחותו במועד מוקדם יותר.

      (מתוך נבו)

      בברכה,

      רותם שכטר, עו"ד
      מנהל פורום בחינות לשכה ולימודי משפטים

      בוסל 11, כפר סבא
      טלפון: 054-5298233 ; מייל: Rotem.schachter@gmail.com