דיברתי עם אחראית משמרת שהסתבר שהיתה הרבה

  • מתכוונת לכתוב בפייסבוק (או כל מדיה אחרת) ביקורת
    אורית | 23/11/2019 14:27

    על מסעדה די מפורסמת. הסיבה שקיבלתי שרות מאוד זוועתי. הכל מפורט לפרטי פרטים. גם תאריך ושעה

    האם יש לי ממה לחשוש מבחינת לשון הרע

    תודה

    • דיברתי עם אחראית משמרת שהסתבר שהיתה הרבה
      אורית | 23/11/2019 14:38

      יותר רעה מהאירוע עצמו ואמרה: את לא תוכלי להזמין אצלנו יותר (?!)

      אני חייבת יידע את בעל המסעדה ויהי מה

      עד היכן הרוע יכול להגיע?!

      • אני לקוחה קבועה  לת
        אורית | 23/11/2019 14:57

    • האם ביקורת נוקבת על מותג מוכר מהווה לשון הרע?
      עו"ד אורי שורר | 23/11/2019 22:14

      אורית שלום,

      ככל שהביקורת תהייה על העובדות ולא תכיל פרשנות שלך לדברים אזי החשיפה לתביעת דיבה נמוכה מאוד.

      בנוסף יש לשקול היכן להעלות את הביקורת ומה מטרת העלתה לרשת החברתית. ישנו הבדל בין העלת הביקורת לדף העסק לבין העלאת הביקורת בקבוצות אחרות שאז ייתכן וניתן יהא לטעון כי הביקורת הועלתה כדי לפגוע בבית העסק.

      בברכה,

      אורי שורר, עו"ד
      מנהל פורום לשון הרע

      יחזקאל קויפמן 2, תל אביב
      טלפון:03-6005555 ; מייל: ori@gkl.co.il

      • תודה לך. האמת שרציתי לדבר עם בעל המסעדה אך
        אורית | 24/11/2019 16:15

        קשה לאתר אותו. לדבר איתו בצורה הטבעית ביותר "און ליין". זה הכי הגיוני אך כנראה לא אצליח. גם בפייסבוק כנראה לא ניתן לשלוח לו הודעה

        כנראה שרצוני התמים והצודק לאט לאט ידעך ויתמוסס