יפוי כח לעורך דין

  • עסקה
    שמרית | 21/11/2019 21:01

    לקוח מחתים עו"ד על יפוי כח למכור נכס ספציפי. אך עדיין לא ידוע מי הרוכש. האם צריך יפוי כח נוטריוני? האם יפוי כח רגיל מספיק לביצוע העסקה ולהעברת הנכס בטאבו?

    • יפוי כח לעורך דין
      לילך עתני, עו"ד ונוטריון | 24/11/2019 13:52

      שלום שמרית,

      יפוי כח לעוה"ד המייצג אותך איננו חייב להיות נוטריוני כל עוד נחתם בפני עוה"ד מיופה הכח.

      סביר להניח שכשיוודעו פרטי הרוכש תתבקשי לחתום על יפוי כח בלתי חוזר לטובתו.

      בברכה,

      לילך עתני, עו"ד
      מנהלת פורום נדלן ודיני מקרקעין

      בית אמריקה, שדרות שאול המלך 35, תל אביב
      טל': 03-6091011; מייל: lothnay@gmail.com