ביטול רישומים

  • ביטול רישומים בפנקס בתים משותפים
    דנון | 21/11/2019 15:31

    האם תמ"א הריסה יכולה להוות מאורע שנקבע כמפקיע תוקפו של רישום ?.

    המפקחת רשמה רישום בהקשר לחלוקת הקולות באסיפות הדיירים .

    אני לא מעוניינת בחסדי הדיירים . ולא בחסדי העורכי דין (המרושלים הטמעים) הן של הדיירים והן של היזם .

    אני לא מעוניינת לסחוב את הרישום עד אשר ייבנה הבניין החדש . תודה לכל מענה

    דנון

    • ביטול רישומים
      עו"ד אילן הלוי | 24/11/2019 08:44

      פאני היקרה

      צריך לחזור ולקרוא את החלטת המפקחת כדי לתת תשובה. כל עוד הבית לא נהרס אז דבר לא משתנה. כשנהרס אין עוד בית משותף ואין משמעות לקולות ולשיעור ההצבעה. השאלה מה היקרה לאחר הקמת הבנין החדש? כשתיגוע לכך תבחנו את מסמכי הבית המשותף. כרגע זה מוקדם מידי.

      בברכה,

      אילן הלוי, עו"ד
      מנהל פורום תמ"א 38

      שד' שאול המלך 8, ת"א
      נייד: 050-5752517; מייל: ilan.halevi@gmail.com

      • ביטול רישום
        דנון | 24/11/2019 18:09

        אני מודה למר הלוי על העזרה של הפורום. בפורום זה מוצאים "נחמו נחמו עמי"

        הערת הרישום בטאבו נבעה מהגשת התנגדות של עו"ד היזם על אף שבקשתי לא נגעה כלל לתמ"א  . היחסים עם הזם מקולקלים בגלל התנהגות שלא יודע לקרוא היתר בנייה .

        ואני חוששת שההערה תמשיך לבניין החדש ואחרי שהיזם זכה בחתימה שלי לקראת ההריסה. אז ידו תהייה על העליונה  ,הרישום של הבניין החדש נתון ביידי עו"ד היזם . וזה עלול לנקום בי בזמן רישום של הבניין החדש. ולכפות עלי את ההערה הרשומה הלאה.   " APRES MA SIGNATURE LE DELUGE"