למי פונים לבירור החוק

  • שכונה במערכת אשראי צרכני
    משה | 20/11/2019 15:44

    שלום לך עוה"ד זילברפלד,
    זה לא נגמר עד שזה לא נגמר,
    לצערי, מיום פתיחת המערכת אני בס"ה מנסה להבין חלק קטן מהחוק החדש, למרבה הפלא עד היום לא הצלחתי לקבל תשובה מהמערכת נתוני אשראי ומהמחלקה של המפקח על הבנקים.
    יתרה מזה , חוץ מיזה שאין לי תשובה לשאלתי מהגוף שממונה על המאגר, "מנהל" כלשהוא באותו הגוף פשוט נותן לי מטעה אותי ברשלנות. למשל, לטענתו בנק דיסקונט לא תיקן שום מידע במערכת לאחר שהבנק טען לי שהוא תיקן שלכאורה זה פשיעה לכתוב לי שתוקן המידע, ומי שהמערכת ממש לנגד עיניו טוען לי שלא תוקן. דקה אחכ אני משלם כסף על דוח ואני מוצא שהבנק כן תיקן. ועוד.
    בכל מקרה , אף גוף לא נותן לי תשובה האם אני צודק בטעונתיי או לא. אציין, שיכול להיות שאני טועה, רק יש לי צד גדול שאני צודק וגם קיבלתי את הסכמתך בעבר שלכאורה יש צדק בדבריי.
    מה עושים שאין גוף שמוכן לתת לי תשובה, למי פונים בס"ה על בירור חוק .
    בתודה :)

    • למי פונים לבירור החוק
      עו"ד אבי זילברפלד | 21/11/2019 20:39

      שלום רב,

      הסמכות לבירור חוק נתונה לבית המשפט.

      שמחתי להיות לעזר,

      בכבוד רב,

      זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון
      מנהל פורום בנקאות

      "בית הלפיד", בן גוריון 34, רמת גן
      טל: 03-5753443, מייל: zilber-a@zahav.net.il