דיירים בקומה אחרונה

  • פרוצדורה לדיירים בקומות עליונות
    אמנון | 11/11/2019 12:55

    במסגרת תמא 38 הולכות להבנות עוד 4 קומות על בניין בן 4 קומות כרגע. אני דייר בקומה רביעית ולאורך כל ההליך נאמר שלא יהיה צורך לעזוב את הדירה חוץ מתקופה של חודש לקראת סיום הבניה. בזמן שבמסמך אחר היתר בנייה מפקח הבנייה מציין ששלוש קומות שקרובות לגג למעשה כמעט כל הבניין צריכים לעזוב כל הזמן שמתבצעת יציקת הגג. האם ידוע כמה זמן מדובר בהליך של יציקת גג והאם יש פה הטעייה בעובדה שהנתון הזה נמצא רק אחרי פשפוש במסמכים ואף פעם לא נאמר בעל פה בשעה שהושגו כבר כל החתימות הדרושות. מדובר בפרוייקט גדול של חמישה בניינים זהים בעלי 4 קומות שיכפילו את מספרם

    • דיירים בקומה אחרונה
      עו"ד אילן הלוי | 19/11/2019 07:54

      אמנון שלום

      אני מניח כי מדובר בגג רביץ שיש לפרק ולצקת שם תקרה חדשה במקומו כדי שניתן יהיה לבנות מעל.

      אם זה המצב אז קודם כל לא מדובר על פינוי לקראת סוף העבודה אלא דוקא קרוב יותר לתחילתה. הרי אם לא מפרקים ויוצקים גג חדש לא ניתן לבנות עוד קומות מעל.

      בנוסף -לא מדובר על חודש עבודה אלא להערכתי קרוב יותר ל- 3 חודשים של פינוי.

      כל הנושאים האלו כולל תקופת הפינוי ותשלום לכם עבור תקופה זו צריך להיות מוסדר בהסכם.

      בברכה,

      אילן הלוי, עו"ד
      מנהל פורום תמ"א 38

      שד' שאול המלך 8, ת"א
      נייד: 050-5752517; מייל: ilan.halevi@gmail.com