רכב נכה

  • חניה רכב נכה ( תו נכה מוצג בשמשה הקדמית )
    אריק | 09/11/2019 19:46

    חניתי בלילה על המדרכה 4 גלגלים ללא הפרעה למעבר הולכי הרגל ( זאת מדרכה  נוספת בצמוד לה שביל אופניים ובנוסף מדרכה להולכי רגל )ליד הבית שלי מרחק כ 150 מ מהבית לא היו חניות פנויות בזמן שהגעתי .למחרת בבוקר קבלתי דו"ח חניה מהעיריה .וכתוב הפרעה לשדה הראיה ..למרות שהייתי על מדרכה שרחוקה ממעבר החציה

    • רכב נכה
      אריק | 09/11/2019 19:57

      בהמשך לשאלה הקודמת הדוח שקבלתי הוא 500 ש"ח ..החניה היא על מדרכה שלא מיועדת להולכי רגל אלה סתם ככה כי בנו שביל אופניים .זה היה חלק מחניות שהעיריה הפקיע מהשכונה .וזה ממש המשך של החניות הקיימות .

    • נא צרף תמונה או סקיצה של המקום.
      יעקבי | 10/11/2019 11:38

      • חניה רכב נכה ( תו נכה מוצג בשמשה הקדמית )
        אריק | 10/11/2019 13:47

        אייך אני מעלה או שולח תמונה לתגובה ?

        • צירוף תמונה
          יעקבי | 10/11/2019 15:31

          שלום אריק,

          למטה ישנה רובריקה באפור "בחירת קובץ".

          לחץ עליה ובחר תמונה מהמחשב/סמרטפון שלך.

          לאחר מכן לחץ על "שליחה".

          • חניה רכב נכה ( תו נכה מוצג בשמשה הקדמית )
            אריק | 11/11/2019 08:26

            אין פה את הרובליקה להוספת תמונה או קובץ אלה אופציה רק במייל