מה זה אומר אם הפרקליטות מתמהמהת בתשובתה?

  • שיהוי של הפרקליטות
    רן | 03/11/2019 21:50

    היי, לפני שנה וחצי נחקרתי במשטרה בקשר לעבירה מסויימת, לאחר חודשיים התיק הועבר לפרקליטות. קיבלתי בדואר שהעתיק הועבר לעיון הפרקליטות ושיש לי 30 יום לתת תגובה. העו"ד שלי ביקש מהם את חומר החקירה והם אומרים שעדיין אין החלטה. מה זה אומר שלוקח להם כל כך הרבה זמן? האם זה לטובתי השיהוי הזה?

    • מה זה אומר אם הפרקליטות מתמהמהת בתשובתה?

      לרן שלום,

      זה לא אומר כלום.

      באופן כללי ככל שאתה מתרחק ממועד ביצוע העבירה, ולא ביצעת עבירות נוספות, מצבך משתפר.

      בברכה,

      גדעון קוסטא, עו"ד
      מנהל פורום פלילי

      בית סילבר קומה 5,
      רחוב אבא הלל 7, רמת גן
      טל': 052-4802244 ; מייל: costagidi@gmail.com