פני לפורם דיני עבודה

  • עובדת במשרד עורכי דין
    ר.כ | 04/11/2019 10:24

    שלום,

    אני עובדת במשרד עורכי דין כמה שנים השנה התחלתי התמחות , ( סה"כ עם שנת ההתמחות אני משלימה 5 שנות עבודה באותו משרד ) מה עלי לעשות בסיום ההתמחות במידה והבוס לא מפטר אותי : א. האם אני יהיה זכאית להחתים אבטלה ב2 חודשים לפני בחינות הלשכה?

    ב. האם ניתן לצאת לחופה ללא תשלום על מנת לשמור על מקום עבודתי , אציין כי הבוס מעוניין שאני יחזור לעבודתי לאחר מבחני הלשכה .

    ג. אין לי חוזה בכתב לשום הבטחה אך ניתן לערוך הסכם ביני לבין המעסיק

    ד. תכלס מה עלי לעשות על מנת להיות זכאית לכל הזכויות שליי , תודה

    • פני לפורם דיני עבודה
      צבי שמיר, עו"ד | 13/11/2019 10:05

      בברכה,

      צבי שמיר, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      צה"ל 26, גן יבנה
      טל': 072-2485511; מייל: shamir@nonstop-law.com