בקשת מעסיק להפסקת עבודה

  • הפסקת עבודה לתקופה
    פלונית | 03/11/2019 15:27

    שלום,

    אני עובדת כבר שנים רבות בעסק, על בסיס גלובלי.

    בחורף יש פחות עבודה, והמעסיק ביקש ממני לחתום בלשכת התעסוקה 3 חודשים ואז לחזור לעבוד אצלו.

    אני מתלבטת מה קורה עם הזכויות שלי במקרה כזה. יש לי ביטוח לפיצויי פיטורין וביטוח לפנסיה, וכמו כן, בכל חודש הוא מעביר לי סכום כסף לקרן השתלמות.

    מה קורה לכל הדברים האלו אם אני כביכול מפסיקה לעבוד אצלו ל- 3 חודשים? האם הזכויות נפגעות?

    האם זה נחשב להרעת תנאים ואני זכאית לעזוב ולקבל פיצויי פיטורין?

    • בקשת מעסיק להפסקת עבודה
      עו"ד עדי אורן-פריאנטי | 04/11/2019 09:45

      בקשה שכזו מהווה פיטורין לכל דבר ועניו ולכן כל התשלומים מופסקים - לקרן פנסיה, פיצויים התשלמות , חופשה מחלה וכו'...

      אני לא מכירה הפסקת עבודה  מחד והמשכיות ל הזכויות מאידך..ובמקרה הנ"ל אין צורך שתתפטרי כי בקשתו מהווה פיטורין לכל דבר וענין.

      בברכה,

      עדי אורן פריאנטי, עו"ד
      מנהלת פורום דיני עבודה

      שדרות ירושלים 18, אשדוד.
      טל': 08-8671200; מייל: lawadio@gmail.com