הגשת תביעת חוב על ידי עובד

  • עובד
    תומר | 31/10/2019 14:16

    עבדתי בחברה שמתפרקת ומונה מנהל מיוחד עי בית משפט שנתן צו פירוק. החברה לא הוציאה תלושים בכלל לאף עובד ולא שילמה שכר. למי מגישים תביעת חוב? בטוח לאומי או מנהל מיוחד? מה לצרף?

    • הגשת תביעת חוב על ידי עובד
      עו"ד לילך אקרמן | 03/11/2019 10:34

      שלום רב

      העובדים מגישים את התביעות קודם כל למנהל המיוחד שממונה לעניין זה . בכל מקרה יש להגיש את כל החומר שיש לך המעיד על תקופת עבודתך והשכר ששולם לך/ שלא שולם . מציעה לעובדים להתגבש ביחד ולפנות באופן מרוכז למישהו שיבחן מה יש מה אין ויעזור להם להכין את התביעה.

      בברכה,

      לילך אקרמן, עו"ד

      מנהלת פורום דיני עבודה

      העמק 52, כפר יונה
      טל': 8833030 -077; מייל: lilachakerman@netvision.net.il