אינני רואה בעיה חוקית ככול ונרשם מאגר מידע כדין

  • המשך השאלה בעניין הקוד הסודי- ברשותך
    מיכל | 27/10/2019 18:33

    תודה והמשך השאלה בעניין תשלום בחנות ע"י הקשת הקוד הסודי של כרטיס האשראי:

    יתכן וגם כאן הכוונה שהלקוח יקיש הקוד.עדיין זה נשמע לי בעייתי(הרי כל "מכונה" שומרת את הנתונים)ואם כבר הזכרת את חוץ לארץ,הרי שהמדובר בחברת זארה.האם יש אפשרות שלא לשלם כך באשראי?המוכרת הציגה את הדברים כך שהבנתי שכאמור מחודש נובמבר זו תהיה האפשרות לשלם(גם במזומן).תודה שוב

    • אינני רואה בעיה חוקית ככול ונרשם מאגר מידע כדין
      ליאור חאיק, עו"ד | 31/10/2019 15:49

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com