כשל תמורה

  • פיצוי בגין מום גנטי
    דניאלה | 21/10/2019 23:19

    שלום
    אני רכשתי לפני שנה וחצי כלבה גזעית מתועדת בעלת תעודות יוחסין לראשונה בגיל חצי שנה הכלבה חטפה התקף אפלפטי שפניתי למגדלת בשאלה על מה זה היא טענה שהכול בסדר ושהכלבה בריאה לחלוטין
    לאחר שההתקפים האפלפטים חזרו על עצמם מספר פעמים החלטתי לערוך מספר בדיקות בעלויות גבוהות מאוד ולבסוף התוצאות היו לאחר CT שלכלבה יש אפלפסיה מולדת תורשתית
    הניורולוג אמר שזה בהחלט גנטי !
    עלות הכלבה הייתה 6000 הבדיקות 2500 בנוסף הכלבה הייתה כוכבת תערכות שהייתה אמורה להיות לגידול להרבעה מה שגם אומר שבעקבות ההתקפים אפלפטיים לא אוכל לזווג אותה .והפסדתי כסף עבור התערוכות תספורות תערוכה ועוד...
    רציתי לדעת האם אוכל לדרוש מהמגדלת את עלות הגורה במלואה פלוס ההוצאות בריאות ועוד 2000 שח עוגמת נפש ?
    כמובן שהסכום לא כולל טיפול תרופתי כול חודש בעלות לא זולה

    • כשל תמורה
      צבי שמיר, עו"ד | 27/10/2019 17:47

       לכאורה לא סיפקו לך את התמורה לכספך ועליך לתבוע ביטול העסקה והשבת הכסף
      בברכה,

      צבי שמיר, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      צה"ל 26, גן יבנה
      טל': 072-2485511; מייל: shamir@nonstop-law.com