ביטול שיק בנקאי

  • ביטול שיק בנקאי
    אבי | 27/10/2019 13:04

    שלום רב, לאחרונה חמתי על חוזה לרכישת דירה והוצא על ידי שיק בנאי בבנק דיסקונט ע"ס 100 אלף ש"ח. החוזה כלל תנאי מתלה שאם לא יקוים אז החוזה מתבטל וכך היה, החוזה בוטל והוחזר לידי השיק.

    שאלתי, איך ניתן לבקש מהבנק לבטל את השיק לטובת החברה ולקבל את כספי חזרה לחשבוני?          מהי הפרוצדורה שכן לא מדובר בשיק רגיל וכמובן שיק שאינו נפרע. בתודה, אבי

    • ביטול שיק בנקאי
      עו"ד אבי זילברפלד | 27/10/2019 23:35

      שלום רב,

      השב את השיק הבנקאי לבנק, וחשבונך יזוכה בהתאם.

      שמחתי להיות לעזר,

      בכבוד רב,

      זילברפלד אבי, עו"ד ונוטריון
      מנהל פורום בנקאות

      "בית הלפיד", בן גוריון 34, רמת גן
      טל: 03-5753443, מייל: zilber-a@zahav.net.il