האם רשות זרה רשאית לקבל מידע על אי הרשעה?

  • הוצאה ויזה עם רישום פלילי
    ירון | 27/10/2019 10:37

    בקשת ויזת עבודה לארהב, יש אי הרשעה פלילית בהיסטוריה, האם צריך לדווח להם על זה? האם הם יכולים לראות את זה?

    • האם רשות זרה רשאית לקבל מידע על אי הרשעה?
      עו"ד אמיר מורשתי | 28/10/2019 13:54

      ירון יקר, רישום פלילי אודות "אי הרשעה" נמחק בחלוף 5 שנים מאת גזר הדין- ככל שחלפו חמש שנים, הרי שאתה לא מחוייב לדווח לשגרירות הנושא והם גם לא זכאים לקבל המידע מאת המשטרה- ככל שלא חלפו 5 שנים הם זכאים לקבל המידע ואתה מחוייב לדווח.

      מקווה שהייתי לך לעזר

      בברכה,

      אמיר מורשתי, עו"ד
      מנהל פורום פלילי