מהו דיון הוכחות והאם עובד חייב להיות נוכח בדיונים?

  • תהליך תביעה בבית דין
    שירן | 22/10/2019 13:43

    שלום, אשמח לדעת מה בדיוק הכוונה לדיון הוכחות- מה צריך להכין והם אפשר להביא עדות על התנהלות המעסיק מעובדים אחרים בכתב, (במידה וירגישו לא בנוח להעיד מולו ישירות)? ומה השלב הבא אחרי הדיון הזה?

    ושאלה אחרונה האם אני חייבת להיות נוכחת בדיון או שאפשר לשלוח נציג מטעמי

    תודה מראש

    • מהו דיון הוכחות והאם עובד חייב להיות נוכח בדיונים?
      עו"ד אחוה פודים | 29/10/2019 17:50

      שירן שלום,

      בעל דין חייב להיות נוכח בכל הדיונים בביה"ד, אלא אם פטר אותו השופט מהתייצבות.

      הוכחות הן ראיות שעליך להציג לביה"ד בכדי להוכיח את התביעה.

      לא ניתן להעיד אדם רק בכתב.

      אדם שמעיד בכתב חייב להחקר, אלא אם הצד השני ויתר על זכותו לחקור.

      בברכה,

      אחוה פודים, עו"ד
      מנהלת פורום דיני עבודה

      סניף ירושלים: יפו 33, בית יואל, קומה 1
      סניף באר שבע: בן צבי 10, מגדל הרכבת, קומה 5
      טל: 02-6254646 ; מייל: achva.law@gmail.com