מסירת כתבי בית דין

  • מי אחראי לשלוח את התביעה
    דני | 20/10/2019 14:03

    שלום
    ברצוני להבין ולקבל הסבר על הדרך שבה עורך הדין של הדיירים מגיש תביעה נגד דייר שלא חתם על תמ"א 38 במסלול חיזוקים. שאלתי היא, איזה שם שולח יהיה רשום בהודעה כלומר בפתק המודיע לי שעלי לגשת לסניף הדואר ולקבל דואר רשום, השם של עורך דין הדיירים או יהיה כתוב שהשולח הוא בית משפט פלוני?
    לחדד את שאלתי , ממי בדיוק מקבל דייר סרבן את התביעה בפועל, כלומר התלונה מגיעה בדואר רשום אך מי שלח אותה, בית המשפט עצמו או עורך דין הדיירים? וכן איזה שם שולח יהיה רשום על הפתק המודיע לי שעלי לגשת לסניף הדואר ולקבל דואר רשום של התביעה, השם של עורך הדין של הדיירים או יהיה כתוב על הפתק שהשולח הוא בית המשפט( מפקח מקרקעין)?
    תודה רבה

    • מסירת כתבי בית דין
      עו"ד עינב יונסוף וייס | 21/10/2019 13:56

      שלום,

      בעניינים מסוג זה, בד״כ יש להעביר את כתב בית הדין באופן עצמאי, אך יחד עם זאת, כדי להיות בטוחים ניתן לשאול במזכירות מי אחראי להעביר לצד השני את כתב בית הדין.

      כשכתב בית הדין נשלח על ידי בית המשפט אז רשום עליו שהוא מבית המשפט, מדינת ישראל.

      בברכה,

      עינב יונסוף וייס, עו"ד
      מנהלת פורום עורכי דין

      יחזקאל שטרייכמן 2, תל אביב
      נייד: 054-4250168; מייל: ejweiss.law@gmail.com