אענה למרות שהחלטתי לא לענות בפורום זה עקב תגובות

  • קובץ מצורף בקשה לביטול\ להשפט על דו"ח חניה
    אלי | 15/10/2019 16:21

    אהלן. החניתי את הרכב במקום אסור בשל טעות אנוש; התבלבלתי בין תמרורי השילוט וחשבתי שמותר להחנות את הרכב החל משעה מסוימת. בפועל, התחוור לי בדיעבד כי טעיתי והתמרור למעשה אוסר על עצירה וחניה. לצערי, פספסתי את ההזדמנות להגיש בקשה לביטול של הדו"ח (עברו 35 מאז). אני תוהה אם לדעתכם המקצועית, יש סיכוי שבימ"ש יוכל להקל במקצת בגובה הקנס? (250 ש"ח). אני סטודנטית שנה ג' למשפטים כך שאני תוהה האם יש מקום לטעון כי הצירוף של השלט לתמרור הוא שהוביל לבלבול ומשם כאמור- לקנס. (מצ"ב תמונה)

    תודה רבה!

    • אענה למרות שהחלטתי לא לענות בפורום זה עקב תגובות
      חיים | 15/10/2019 20:26

      ניתן לצמצם את גובה הקנס, בקשי להשפט, לפני המשפט תדברי עם התובע וצייני שברצונך לחסוך זמן משפט, התבלבלת בהוראת נתמרורו ושיקל בסכום הקנס

      בטוח שיוריד לך ל 100 - 125 שח