תלוש שלא משקף את התשלומים בפועל

  • התלוש לא משקף את התשלומים בפועל
    עמי | 14/10/2019 11:29

    אני עובד אצל קבלן בניין מעל 12 חודשים
    עובד יומית
    שמתי לב שהמעסיק רושם לי בתלוש שהוא שילם לי את ימי החופש והחגים. אפילו יום הבחירות רשום שקיבלתי , אבל בפועל אני לא קיבלתי את התשלומים האלה
    ואני חושש להעיר למעסיק על זה שלא אמצא את עצמי מפוטר
    מהעבודה
    אני אודה לכם מאד אם תתנו לי עצה  והאם זה מהווה הוכחה לתשלומים
    רציתי לציין גםכי אני היחיד שמקבל מהמעסיק תלוש שכר כי רוב הפועלים מועסקים דרך כח אדם
    אם אני אגיש תלונה אנינומית הוא יכול לדעת שזה אני
    בכבוד רב  עמי

    • תלוש שלא משקף את התשלומים בפועל
      עו"ד עדי אורן-פריאנטי | 15/10/2019 10:11

      בוקר אור

      אני מציעה כי הפניה שלך תהא בכתב. בהודעה מסודרת , אפשרי גם במייל ולא צריך לערב כרגע עוה"ד.

      במכתב תרשום את כל אשר מצויין כי שולם אך לא שולם בפועל. בפירוט - ואז תמתין תגובה.

      במידה ויהיו פיטורים - הם יהיו פסולים שכן הם נעשו ממניעים ומשקולים פסולים  ויהא אפשר לנסות לבטלם בערכאה שיפוטית או לקבל פיצוי.

      אך גם אם זה לא יגיע לכך - ולא תקבל תשובה או שתקבל תשובה שלא לקובלת עליך - תשקול צעדיך שוב. האם כדאי לך להמשיך לעבוד במקום כזה?

      בברכה,

      עדי אורן פריאנטי, עו"ד
      מנהלת פורום דיני עבודה

      שדרות ירושלים 18, אשדוד.
      טל': 08-8671200; מייל: lawadio@gmail.com