האם מותר לצד שכנגד לעשות שימוש בפרטים אישיים שלי?

  • הדלפה
    רפי | 10/10/2019 18:47

    שלום. אבקש תשומת לב יתרה לשאלתי. לפי סעיף 26 לחוק הגנת הפרטיות? בא כוח הנתבעת הוציא ממקום כלשהו, פרטים עלי(במסגרת הוצאה לפועל נגד מרשתו)בפרטים אלו מופיע שם אישתי, מספר ת.ז. כתובת, משכנתא באיזה בנק וכמה הסכום. האישה אינה צד לשום דבר. בא הכוח שלח זאת בפקס, להוצאה לפועל, למשרד המשפטים(כדי להזיק כמובן)למזכירת בא כוחי, ולבא כוחי. אני מאוד כעוס על דבר זה.  האם יש  לאישתי/לי  תביעה כנגדו? לשון הרע? הרי פרסם זאת לאין ספור אנשים.
    אודה לתשובה רחבה, ולייצוג.     תודה מראש.

    • האם מותר לצד שכנגד לעשות שימוש בפרטים אישיים שלי?
      עו"ד תום שנפ | 12/10/2019 21:49

      רפי שלום,

      על פניו, פרסום פרטים אישיים כגון מספר תעודת זהות, סכום המשכנתה וכו', מהווה פגיעה בפרטיות אשתך. עם זאת, לצורך מענה על שאלתך יש לבחון מהיכן השיג בא כוח הנתבעת את הפרטים הנ"ל, והאם הפרטים נדרשו לשם ניהול ההליכים המשפטיים בינך לבין הצד שכנגד.

      ממליץ לפנות לייעוץ משפטי פרטני לצורך בחינת האפשרויות העומדות בפניך ובפני אשתך.

      בברכה,

      תום שנפ, עו"ד
      מנהל פורום לשון הרע

      ה' באייר 39, ראשון לציון
      טלפון: 050-8550611 ; מייל: office@schnapp-law.co.il

      • תגובה להדלפה
        רפי | 13/10/2019 20:26

        שלום.  בא  הכוח השיג זאת דרך האינטרנט?  יש לי הוצאה לפועל לטובתי,,על רטיבות,כלל לא קשור
        לכול דבר,בא הכוח רצה להראות לרשמת  את מצבי ומי אני,  רק בכדי להזיק, אבל את פירטי אשתי
        אסור היה לו,כיוון שהיא אינה קשורה כלל לתביעה..תודה לתשובה.