תביעת פח

  • פגיעה ברכב חונה
    ניר | 07/10/2019 11:51

    שלום רב,

    לאחר שחניתי ודוממתי מנוע, מישהו שפשף לי את הרכב בחנייה.

    כתוצאה מהפגיעה נוצרה שריטה ארוכה וירידת צבע בשתי דלתות.

    בעל הרכב הודה מיד באשמה והעביר לי פרטים שלו.

    דיברנו מספר פעמים כדי להבין האם הוא מעוניין להפעיל את הביטוח או לשלם לי על תיקון.

    קיבלתי הצעת מחיר אחת בינתיים ממוסך שהציע לתקן ב-2,000 ש"ח.

    בעל הרכב לא רצה לשלם סכום זה ובמקום לתבוע את הביטוח שלו אמר לי שאני מוזמן לתבוע את הביטוח שלו בעצמי.

    אני לא כל כך בקיא בתהליך, האם אני צריך להתקשר לסוכן שלו ולשאול אילו מסמכים/תמונות הוא צריך ממני או שיש איזשהו טופס כללי שאני יכול להכין את כל מה שצריך ואז פשוט להגיש את התביעה דרך הסוכן של בעל הרכב?

    תודה מראש.

    • תביעת פח
      עו"ד תומר ששון | 13/10/2019 15:15

      לא ברור לי מהשאלה איזה ביטוח יש לך האם מקיף או צד ג.

      בכל מקרה ניתן לתבוע את הנזק מהגורם המזיק אך הייתי ממליץ לך להצטייד בחוות דעת שמאי שכן הצעת מחיר או אפילו תיקון בפועל של מוסך לא יספיקו לצורך הוכחת התביעה.

      פנה לסוכן או היעזר בשירותי עו"ד המתמחה בתביעות מסוג זה.

      בברכה,

      תומר ששון, עו"ד
      מנהל פורום תאונות דרכים

      שלומציון המלכה 18, ירושלים
      טל': 050-7947421; מייל: tomer3630@walla.com