מיסוי על יבוא (לא אישי)

  • מיסוי על יבוא (לא אישי)
    אופיר | 10/10/2019 04:01

    שלום,

    יש מוצר שרכשתי מאייבי שעלותו מאוד נמוכה (6 דולר ליחידה). כעת אני רוצה לייבא את המוצר ולמכור אותו בישראל.

    ידוע לי שביבוא אישי עד 75 דולר אין מיסים בכלל אבל לא הצלחתי למצוא תשובה מה קורה כשהיבוא אינו אישי? אשמח להכוונה בנושא.
    כמו כן- היה והפטור חל גם ביבוא שאינו אישי- האם ניתן להזמין בכל פעם כמות מוצרים שלא תעלה על 75 דולר עד לצבירת מלאי מספיק? תודה