תביעה ייצוגית כנגד פנגו

  • איך מצטרפים לתביעה ייצוגית קיימת או בהכנה?
    מיקי | 23/09/2019 19:52

    שלום רב

    אני לקוח של פנגו ונראה לי שצירפו אותי לתכנית ללא אישורי.

    נראה לי שכבר קיימת תביעה ייצוגית בנושא

    איך מבררים אם אכן קיימת תביעה כזאת ?

    ובעצם  זאת שאילה כללית.  איך אני בודק  את התביעות הייצוגיות הקיימות כדי לבדוק אם אני נמנע בין הנפגעים  ואז לשקול להצטרף

    תודה

    • תביעה ייצוגית כנגד פנגו
      עו"ד עמירם טפירו | 07/10/2019 19:29

      מיקי שלום,

      אכן התבררה תביעה ביחס לצירוף כלי רכב נוספים למנויים בתשלום של חב' פנגו (ת"צ 56014-09-17). התביעה נדחתה בהחלטת ביהמ"ש המחוזי בתל אביב-יפו. על פסק הדין תלוי ועומד ערעור בביהמ"ש העליון.

      בברכה,

      עמירם טפירו, עו"ד
      מנהל פורום תביעות ייצוגיות

      בית אמות משפט, שד' שאול המלך 8, ת"א
      טל': 03-7556999; מייל: amiram@tab-law.co.il

      • תביעה ייצוגית ותובע ייצוגי
        מיקי | 08/10/2019 00:17

        תודה על תשובתך המהירה

        ברשותך  2 שאילות כלליות

        1) אני מבין שאם הוגשה תביעה ייצוגית בנושא מסויים ותהיה זכייה אני גם אקבל פיצוי כשאר הלקחות של הנתבעת אך לא כתובע ייצוגי. זה נכון ?

        2) איך אני יכול להצטרף כתובע ייצוגי לתביעה ייצוגית שכבר הוגשה ? או תביעה ש"בדרך" (מתארגת קבוצה או התביעה עדיין לא הוגשה) ? איך מוצאים את הקבוצה הזאת ?

        תודה