תוכן תצהיר ופגמים

  • טעויות בתצהיר שעורך הדין הכין
    MISHO | 02/10/2019 21:55

    שלום

    האם יש בסיס לבקש מבית המשפט לראות בתצהיר , כתצהיר  שקרי מצד הנתבע , אם מגלים טעויות בתהיר ,  שנגרמו על ידי עורך הדין ? כגון טעות במספר תיק שהמצהיר טיפל בו בבית המשפט ( המצהיר הוא עורך דין אבל רק חתום בתור מצהיר ) ?
     האם ניתן לבקש מבית המשפט לדחות את התצהיר , מכיוון  שהמצהיר הופיע בפני עורך דין מסויים , אבל  מי שחתום על התצהיר ( במקום החתימה של העו"ד ) מופיע שם אחר בכלל

    בברכה

    • תוכן תצהיר ופגמים
      עו"ד מייק יורק | 07/10/2019 14:51

      מישהו שלום

      השאלה בעיקרה נוגעת לסדרי הדין ופקודת הראיות והמשמעות של ליקויים כאלו ואחרים בייחס להליך התלוי ועומד.

      השאלה כללית ואינה בהכרח קשורה לפורום הפרטני.

      סביר בעיני שאתה מיוצג, ראוי שתקבל ייעוץ מעוה"ד שמייצג אותך ייחס לדברים.

      המשך יום טוב.

      בברכה,

      מייק יורק, עו"ד
      מנהל פורום אתיקה מקצועית

      נירים 3, בית קנדה, אגף B, קומה 2, תל אביב
      טל': 03-9445065 ; מייל: etika@advocate.cc