פינוי מושכר

  • פינוי מושכר
    חסוי | 29/09/2019 02:21

    שלום
    שואל בשם חברה
    היא שוכרת נכס.המשכירה הודיעה לה בניגוד לחוזה שהיא מעוניינת שתצא מהנכס ליפני סוף התקופה.וזה בניגוד לחוזה.במידה והמשכירה תוציא את הדברים של השוכרת כ 8 חודשים ליפני תקופת השכירות.מה השוכרת יכולה לעשות מישפטית.לא כתוב בחוזה מה קורה בהפרת חוזה מצד המשכירה.היות והשוכרת מנהלת עסק במושכר.אמרתי לשוכרת שהיא יכולה לתבוע אותה על הפסד הכנסות .הפסד לקוחות עד שתמצא מקום חדש.ועוגמת נפש. מה דעתכם?

    • פינוי מושכר
      לילך עתני, עו"ד ונוטריון | 02/10/2019 13:09

      שלום רב,

      למשכירה אסור לפנות את השוכרת בכח, ואם תעשה זאת זכותה של השוכרת לפנות למשטרה ולקבל את עזרתה לשוב לדירה.

      בנוסף במקרה של הפרת חוזה תהיה השוכרת זכאית לתבוע מהמשכירה פצוי בגין כל נזק שיגרם לה.

      בברכה,

      לילך עתני, עו"ד
      מנהלת פורום נדלן ודיני מקרקעין

      בית אמריקה, שדרות שאול המלך 35, תל אביב
      טל': 03-6091011; מייל: lothnay@gmail.com