תשאלי בבקשה בפורום תביעות ייצוגיות

  • בקשה לסעד זמני
    אפרת | 20/09/2019 14:55

    היי,

    האם אני יכולה להגיש בקשה לסעד זמני עבורי וגם עבור צדדים ג' שמצבם זהה לשלי אך הצד הם טרם תבעו?

    לדוגמא: המוכר מעביר לי את המזגן ובסיום ההתקנה מחתים אותי שהכל לשביעות רצוני ואני מוותרת על כל זכות תביעה (בלי החתימה הוא לא מוכן לסיים את התקנת המזגן) אז אני מבקשת צו מהשופט להורות על סיום התקנת המזגן עם חתימה שלי אבל החתימה על תנאי שמצויין שההתקנה לא לשביעות רצוני וחסר רכיב שלדעתי הקבלן צריך להתקין, כך שאם אזכה הקבלן יוסיף את הרכיב. לדעתי השופט יסכים כי יש עילת התביעה ומאזן הנוחות הוא לטובתי.

    אבל אנחנו קבוצת רכישה ורק אני תבעתי ואני לא מכירה את כל הקבוצה ואני רוצה שכל הקבוצה תהנה מהתביעה (הצודקת שלי כמובן) ולכן אני רוצה שהתנאי יהיה לכל קבוצת הרכישה.

    לא מצאתי החלטה כזו...

    ברור שבד"כ כל אחד מבקש עבור עצמו אך זה לא פייר שקבלן המזגנים ינצל את אלה שקשה להם לעמוד על זכותם.

    תודה מראש!

    • תשאלי בבקשה בפורום תביעות ייצוגיות
      עו"ד שי בייזר | 24/09/2019 17:06

      מקווה שהייתי לך לעזר,

      שי בייזר, עו"ד ונוטריון
      מנהל פורום בתי משפט

      שד' רוטשילד 134, ת"א
      טל': 03-5600602; מייל: shay@beiser-law.co.il