האם התנהלות החברה מהווה הטעיה?

  • הטעיה ציבורית ע"י חברת תקשורת
    ירון | 15/09/2019 16:11

    שלום אני מעוניין לברר לגבי תביעה עבור חברת תקשורת שלא אנקוט כרגע בשמה.

    לפני חודש טכנאי הגיע אלינו הביתה על מנת להתקין חבילה שרכשנו מהחברה. ואז התברר לנו שקו הטלפון הביתי הוא בעצם מכשיר עם כרטיס סים. ללא שלוחות.

    האם ניתן לתבוע בגין הטעיה ציבורית?

    • האם התנהלות החברה מהווה הטעיה?
      עו"ד עמירם טפירו | 07/10/2019 19:42

      ירון שלום,

      לא ברורה לי מה ההטעייה המתוארת במקרה זה. האם התחייבו בפניך, שקו הטלפון הביתי יהיה בתצורה כזו או אחרת? יתרה מכך. מהו הנזק שנגרם לך כתוצאה מכך? האם המכשיר שנמסר לך הוא "נחות" ממכשיר טלפון ביתי רגיל?

      בברכה,

      עמירם טפירו, עו"ד
      מנהל פורום תביעות ייצוגיות

      בית אמות משפט, שד' שאול המלך 8, ת"א
      טל': 03-7556999; מייל: amiram@tab-law.co.il