הליכים משפטיים בגין מעקב מטריד

  • מעקב על ידי שכן טרוריסט
    עזרא שוורץ | 04/09/2019 17:51

    האם מעקב קבוע, שמתבטא ביציאה לחצר המשותפת, פתיחת דלת הדירה בקומת הקרקע או עמידה במרפסת קדמית, כל אימת שהשכן שגר מתחתיי שומע את סגירת השער בדירתי (יש לנו מדרגות חיצוניות) עוד לפני הגעתי לחצר וצילום שלי כמעט יום יום בנייד מהוה "שימוש ראוי ברכוש המשותף ?

    • הליכים משפטיים בגין מעקב מטריד
      עו"ד גיל קראוס | 05/09/2019 16:51

      ערב טוב,

      על פניו זה נשמע כמו משהו חריג ואינו תקין.

      יכול להיות שאפשר לנקוט בהליך בגין מטרד או הטרדה, אבל צריך להבין את התמונה המלאה וכמובן להביא ראיות למעקב המתואר.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל': 03-6766602 ; מייל: gil@eghert-kraus.co.il